Een goed verzorgde huid bij intensieve medische behandelingen.

Door chemotherapie en bestraling kan de huid droog/schilferig worden, overgevoelig en geïrriteerd reageren en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken. Ook kunnen er kringen onder de ogen ontstaan, haren uitvallen en kunnen er kloofjes in lippen, handen en voeten komen.

Er toch goed en verzorgd uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. De huid heeft in deze periode rust nodig. Het belangrijkste dat we samen kunnen doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en de huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

Ik wil je eruit laten zien zoals je zelf graag zou willen! 

Op basis van de behandelmethode(s) die je ondergaat tegen de kanker, wordt de behandeling in de salon en het product advies om je huid te herstellen en verbeteren hierop afgestemd. Ik gebruik de producten van Lady Esther.