In je hele leven loop je gemiddeld vier keer de wereld rond, dit staat gelijk aan 9000 stappen per dag. Dat vraagt om aandacht voor je voeten. Bij pijnlijke en vermoeide voeten ga je ongemerkt een andere houding aannemen die vervolgens weer kan leiden tot rug-, knie-, heup-, of nekklachten.

Pijnlijke voeten kunnen gemakkelijk worden voorkomen of verholpen. De behandeling van de voeten krijgt steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging.

Studio Bien Fait is aangesloten bij de landelijke branche organisatie voor de pedicure ProVoet, welke staat voor professionele en gediplomeerde medisch pedicure.

De pedicurebehandelingen worden uitgevoerd met nattechniek. Het voordeel van deze techniek is dat het te behandelen gebied direct wordt afgekoeld met een speciale vloeistof zodat er minimale warmte ontwikkeling ontstaat. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.

Een pedicurebehandeling is niet alleen bedoeld om de voeten van al ontstane ongemakken te verlossen, maar juist in het voorkómen ervan.

Kenmerken van de behandeling

  • Nagels knippen en polijsten
  • Nagelriemen verzorgen
  • Eelt, likdoorns en ingroeiende nagels verwijderen
  • Voetencrème aanbrengen

Prijs: €34,00
Duur: max. 45 min